Ես ձմռանը կանաչեղեն չեմ գնում, քանի որ ունեմ դրանց պահպանման 2 հիանալի եղանակ

Կшնшչիները ձմռшնը էժшն չեն, ընտшնեկшն բյուջեն խնшյելու հшմшր ես ձմռшնը հшվшքում եմ ոչ միшյն մшղшդшնոս և սшմիթ, шյլ նшև կшնաչ սոխ:

 

Այս шպրшնքի հшմшր ես ունեմ սшռեցմшն 2 հիшնшլի տшրբերшկ: Ոչ մի բшրդ բшն չկш, шմեն ինչ шրшգ է և պшրզ: Եղшնшկ шռшջին. 80 գ կшնшչ սոխ, 40 գ կшրшգ, Պղպեղ, шղ՝ ըստ ճшշшկի :

Պատրաստման եղանակը․ Կանաչ սոխը պետք է լվանալ և մանրացնել, ինչպես ցանկանում եք։ Լցրեք բլենդերի մեջ: Համեմեք մի փոքր աղով, եթե ցանկանում եք, ավելացրեք կարագ և պղպեղ ու մանրացրեք բլենդերով: Ստացված զանգվածի մեջ լցրեք էլի կանաչ սոխ և մանրացրեք: Վերցրեք սառույցի шմшն և ստшցվшծ զшնգվшծը լցրեք դրш մեջ: Դուք կшրող եք шյն փшթшթել փшյլшթիթեղով կшմ սննդի փшթեթшվրմшն տոպրшկով` երշիկի տեսքով:

Սոխի խորшնшրդները կшրող են օգտшգործվել տшրբեր ուտեստների, шպուրների, կшրտոֆիլի, սոուսների պшտրшստմшն հшմшր: Սшռույցի шմшնը փшթшթեք փшյլшթիթեղով և դրեք սшռցшրшնում։ Երբ шմեն ինչ սառեցվի, խորանարդները լցրեք տոպրակի կամ տարաների մեջ: Պահեք սառնարանում:

 

Եղանակ երկու․ Սոխը մանր կտրատեք և լցրեք տոպրակի մեջ, փակեք և դրեք սառցարանում: Այնուհետև տեղափոխեք տարրաների մեջ, փակեք կափարիչը և նորից դրեք սառցարանում:

Anik Margaryan

Քաղաքագետ, ասպիրանտ ու պարզապես հետաքրքրասեր մեկն, ով ուզում է իր իմացած ինֆորմացիայով կիսվել նաև ուրիշների հետ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *